Домовете–близнаци от Лондон

Оставен от admin 29/05/2017 0 Коментар/и

Метални стълби - близнаци

 

Погледът ни отново е привлечен от необикновена сграда в Лондон, намираща се в най-южната част на града. Два новопостроени дома-близнака привличат потенциалните купувачи със съчетание от луксозно обзавеждане и традиционна атмосфера. Поради факта, че се намират в краен и спокоен квартал, те предлагат много добър шанс за бягство от претъпкаността и шумотевицата в английската столица.

 

Метални стълби - близнаци 2

 

Всеки от домовете стартира с кухня и трапезария, снабдени с елегантни висящи светлини над масите. Има и вътрешен двор с места за сядане, който позволява посрещане на гости по всяко време. На горните етажи се намират общо четири спални, три бани, както и напълно оборудван домашен киносалон.

 

Модерният дизайн вътре включва високи врати и тавани. Тънките рамки на прозорците позволяват на слънчевата светлина да влиза безпрепятствено. Отделните етажи са свързани от изящни метални стълби, напълно вписващи се в интериора. А подовете са направени от дъбово дърво, придаващо още повече уют и домашна атмосфера.

 

Метални стълби - близнаци 3

 

Почти навсякъде са използвани естествени материали. Облицовката от варовик придава невероятен вид на камината. Няколкото пейки в задната градина пък са направени от дървото ироко, произхождащо от Африка.

 

В същото време домовете са изцяло автоматизирани, като с едно дистанционно могат да се включват и изключват осветлението, системите за отопление и редица други неща. Защитата на обитателите е осигурена чрез алармени системи и домофони.

 

Метални стълби - близнаци 4

 

И пред двата дома има паркинги, побиращи по две коли. Както в двора, така и вътре, инсталираните електрически крушки са енергоспестяващи. Факт, който вероятно ще се хареса на хората, загрижени за природата и околната среда. Сред другите екстри са 250-литрови цилиндри за топла вода, температурен контролер и вътрешна система за циркулация на въздуха.

 

Домовете-близнаци ще гарантират на своите бъдещи собственици спокойна и уютна домашна атмосфера, съчетана с всички съвременни удобства. Общата цена, на която в момента се предлагат на пазара, възлиза на близо три милиона паунда.

 

 

Остави коментар