Как ще изглежда един мобилен хотел?

Оставен от admin 22/11/2016 0 Коментар/и

Металните стълби

 

Една от най-иновативните и екосъобразни идеи напоследък е тази за подвижен временен хотел. Ако не сте чували преди за подобно инженерно творение, то точно така ще изглежда хотелът “Snoozebox”. Въпросният модерен хотел цели да посреща гости на различни събития  на разнообразни локации.

Практичната конструкция е направена от метални стълби и  рециклируеми контейнери за транспортиране.

 

Метални стълби в хотел

 

Освен че е изграден от модерни рециклируеми материали, мобилният хотел е на 2 етажа и са нужни 48 часа за пълното по издигане. Структурата може да се транспортира по вода, суша и въздух до всяка точка на света.

Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, телевизор, достъп до интернет, карта за достъп до помещението и специална отоплителна система.

 

Металните стълби и парапети

 

“Snoozebox” е практична и „зелена“ конструкция, която освен че е съставена от метални стълби и контейнери, не вреди на околната среда. Хотелът има минимално влияние върху природата, защото е направен от модерни леки структури, които са абсолютно разградими.

Мобилният хотел даже имаше позволението на английската кралица да бъде позициониран в района на замъка Windsor, по време на празненствата за Queen’s Diamond Jubilee.

 

 

 

 

Остави коментар