Как можете да използвате метала в интериора? /част 1/

Оставен от seo 07/02/2017 0 Коментар/и

Ако сте почитатели на нестандартните решения в интериора и искате да изразите креативната си същност, чрез интересни и необикновени елементи в дизайна, то този материал ще ви бъде полезен.

Ще ви представим няколко страхотни идеи как да приложите едни изключително оригинални материали в дома си – металите. От алуминий до стомана, от метални стълби до просечена ламарина, тези елементи съвсем не са толкова популярни за интериорния дизайн, но всъщност могат да бъдат практични и добре допълващи индустриалната визия на дома ви.

 

Метални стълби и парапети

 

Нестандартни метални парапети – интересните форми на метални парапети винаги ще бъдат страхотно допълнение към вашия луксозен интериор. 

 

Ламарина и метални стълби

 

Подобен дизайн на стая може да се използва, дори и за деца. Леката ламарина или алуминий могат да бъдат идеален завършек на визията на една по-модерна стая.

 

Интериор и метални стълби

 

Ламарината може да е идеална и за интериора на различни заведения. В този случай, преобладаващото дърво е комбинирано с таван в индустриален стил. 

 

Метални стълби в заведение

 

Може да използвате металът и да изграждате цели стени, отделяйки по лесен и практичен начин помещенията. Ако се колебаете как домът ви да има модерно градско излъчване, напомнящо мегаполиса Ню Йорк, то различните метални пластини ще ви свършват чудесна работа.

 

Метални стълби и дърво

 

Витите метални стълби  могат да бъдат допълнение не само към градския мезонет, но и към вилата. Не се колебайте да съчетаете дърво с метал.

Остави коментар