Къщата-мечта с гледка към океана

Оставен от admin 03/05/2017 0 Коментар/и

Метални стълби - Род Айлънд

 

Днес ще ви представим една очарователна къща, намираща се по крайбрежието на щата Род Айлънд, САЩ. Тя е построена през 1966 година в близост до крайбрежно провинциално селище. Разположен точно до главния път, имотът разполага с удобна веранда и достатъчно място за паркиране. В двора зад него може да се види и мини гараж.

 

Сегашният собственик Тимъти Декер и жена му Сюзън купуват къщата през 2003 година. Те споделят, че са я обновили изцяло, слагайки подови плочки, закупувайки ново обзвеждане и реновирайки изцяло банята. Има обаче друг много интересен факт. Според Тимъти, постройката може лесно да бъде разделена на два самостоятелни апартамента.

 

На първия етаж има две кухни, две спални и две бани. В мазето е добавена и още едно спално помещение, което има за цел да приютява гостите на семейството. От кухнята пък се извисяват красиви метални стълби, които водят към втория етаж. Там се намира специална семейна стая с гледка към океана. Забележителното в тази стая са двойните прозорци и плъзгащата стъклена врата, извеждаща към прекрасен балкон. Излизайки на него, получаваш чувството, че стоиш точно над пенливите океански води. 

 

Метални стълби - Род Айлънд

 

А старомодното селце, за което ви споменахме в началото на материала, носи интересното име Йерусалим. Наистина това място сякаш е докоснато от Бог. Чистите плажове и невероятните гледки към океана привличат доста посетители през летния сезон. Йерусалим е доста изолирано от останалите населени места в щата. В близост се намира единствено малко по-голямото рибарско селище Нарагансет. Има само един път, по който може да се стигне с кола до Йерусалим. Изолацията на селцето е накарала местната полиция да назначи специално хора, които да се грижат за сигурността в него. В същото време обаче тази изолация е източник на специалната магия, която го обгражда. Магията на тишината, спокойствието и естествената природа...

Хората, които четат тази статия, имат интерес и към контактно-заварени скари.

Остави коментар