Метална стълба

Метална стълба

  • Модел: метална стълба 5 стъпала
  • Наличност: В наличност
  • 230.00 лв

ОПИСАНИЕ

Метална стълба с 5 стъпала. Горещо поцинкована.

Размери:

Широчина:  1000 мм

Височина: 1000 мм


Металната стълба с 5 стъпала е изработена със здрава и стабилна конструкция. Тя се използва главно за работа в дома и градината. Широките стъпала гарантират сигурно положение и безопасност. А компактните размери и малкото тегло благоприятстват лесното и удобно пренасяне.


Основното предимство на металната стълба се крие именно в материала, от който тя е направена. Металът запазва първоначалното си състояние за дълго време и се поврежда значително трудно. Освен това е устойчив на различни метеорологични условия, което прави стълбата подходяща и за работа в градината.


Стъпалата са широки и гладки и спомагат за осигуряването на повече стабилност и безопасност. Тяхната структура е направена така, че да свежда до минимум възможностите за спъване или подхлъзване. В същото време се гарантира  комфортът на стоящия, особено в случаите, когато му се налага да остане сравнително дълго в това положение.


Дизайнът е създаден според последните стандарти и е изключително приятен за окото. От друга страна, той прави стълбата доста удобна за пренасяне. Може да се каже, че този модел съчетава в себе си най-доброто от естетиката и практичността и определено е подходящият избор за всеки дом и градина.