Модерният хостел

Оставен от seo 10/01/2017 0 Коментар/и

Перфорирана ламарина в интериора

 

Построен с реновирани контейнери за доставка, пластове перфорирана ламарина и други рециклируеми материали, „Каса“ хостел във Виетнам очарова посетителите със стил и урбанистична визия.

Евтини и лесни за позициониране, контейнерите са един изключително лесен и удобен начин да се сътвори креативен интериор, който да бъде едновременно практичен и стилен. Точно върху това са се фокусирали архитектите от студио „ТАК“, като са сътворили с малко налични ресурси едно доста приятно и комфортно място.

Всички почитатели на градското излъчване, интересните метални елементи и леката перфорирана ламарина, ограждаща различните пространства, ще умеят бързо да усетят уникалния комфорт и атмосфера на този нестандартен хостел.

 

Перфорирана ламарина в интериорния дизайн

 

Именно благодарение на контейнерите, посетителите могат да се радват на стаи на две нива и просторни пространства с отворени коридори. В допълнение към това, хостелът е изграден и от стоманени рамки, специални капаци, пропускащи ограничена слънчева светлина и рециклирани дървени щори.

 

Цветна перфорирана ламарина

 

Покривът пък разполага с удобни въжени мрежи, пригодени за релакс.

Хората, които четат тази статия, имат интерес и към решетки за канали.

 

Хостел с перфорирана ламарина

Остави коментар