5 метални акцента, с които ще накарате интериора ви да засияе /част 1/

Оставен от seo 07/03/2017 0 Коментар/и

Златисти метални стълби

 

Не само металните стълби ще допринесат за металическия искрящ ефект в интериора ви. Всъщност, дори дребни детайли като решетъчните скари, могат да бъдат блестящият детайл в дома ви, който допълва цялостната визия.

  • Вентилационни решетки за таван

 

Бронз и метални стълби

 

Вентилационните решетки за таван могат да бъдат не само необходими за интериора ви, но и да имат естетична функция. Има различни видове и цветове метали, между които да изберете, за да завършите стилния изглед на дадена стая. Златисти, сребристи или бронзови оттенъци на вентилационните решетки са алтернативите, които да потърсите на пазара. Относно материала, изборът отново не е малък – месинг, стомана, бронз, алуминий – има разнообразни видове метал, всеки от които може да се съчетае с дизайна на дома ви и да изглежда повече от добре.

Ако държите да не изневерявате на стила на дома си, можете да поръчате и специална форма и дизайн на самата вентилационна решетка.

 

  • Абажурът

 

Металните стълби и металически отблясъци

 

Разбира се, едно от най-отличителните неща във всяка стая е абажурът. 2017 г. е перфектният момент да  се насочите към блестящ абажур, тъй като металическото сияние ще бъде хит както в модата, така и в интериора.

 

Метални стълби за интериор

 

И ако някои хора предпочитат по-малки форми и семпли линии, а други залагат на масивните форми и ярки тонове, става въпрос ли за осветителното тяло в центъра на стаята, съветваме ви да бъдете креативни.

 

Светлини и метални стълби

 

Независимо, дали вие сте почитатели на ексцентричните декорации и златисти нюанси или предпочитате нещо по-минималистично за интериора си, ние ви съветваме да обърнете внимание на металните акценти. Искрящата визия и луксозното излъчване могат лесно да се постигнат, ако поставите огромен абажур от алуминий или друг метал във всекидневната си. геометричните дизайни също не са за подценяване и са идеалният завършек на минималистичния дом. Месингът също е един от любимите материали, стане ли дума за осветителни тела.

Разгледайте всички опции на пазара, за да изберете подходящия абажур за стаята ви и вижте още от идеите, които сме подбрали в следващата ни статия.

Остави коментар