Противопожарни метални стълби

Противопожарни метални стълби

  • Модел: противопожарни стълби
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв

ОПИСАНИЕ

Изграждаме открити противопожарни метални стълби по индивидуален проект. Противопожарните стълби могат да бъдат прави или вити. Изработените от нас стълби отговарят на всички изисквания за външни евакуационни, противопожарни стълби.


С оглед осигуряването на противопожарна безопасност, обществените и многоетажни сгради с интензивен трафик трябва да отговарят на посочените в закона изисквания за тяхното проектиране и строителство. Най-важно сред тези изисквания е наличието на втори изход за евакуация при непредвидени инциденти. Той дава възможност както на хората вътре, да излязат по сравнително сигурен начин, така и на пожарникарите да получат достъп до сградата. Пренебрегването на нормите за безопасност е абсолютно недопустимо и често води до сериозни последствия. Трябва да е ясно за всички собственици и проектанти на сгради, че те носят пълната правна отговорност за нещастни случаи, причинени поради неправилно поставени или поддържани аварийни  метални стълби.


Противопожарните метални стълби са най-добрият източник на сигурност и безопасност за всяка сграда. Основни предимства на металите като материали за изграждане са техният дълъг живот и фактът, че не се нуждаят от непрекъснато наблюдение и поддръжка. Металните стълби са подходящи както за вътрешни, така и за външни евакуационни стълбища. Те запазват първоначалното си състояние и не се влияят от текущите метеорологични условия. Освен това противопожарните метални стълби са устойчиви на огън, което носи много голяма полза в подобни случаи. Противопожарните метални стълби могат да бъдат прави или вити, в различни форми и дизайни. Те са перфектният начин да съчетаете необходимостта от сигурност със съвременните изисквания за естетика и приятен външен вид.