Стомана и бетон в стилно съчетание

Оставен от admin 29/11/2016 0 Коментар/и

Метални стълби и бетонена конструкция

 

Архитектурната асоциация „Хейстингс“ стои зад един модерен градски проект в Нашвил, Тенеси. Става въпрос за един стилен дом, чиято фасада представлява уникално съчетание между бетон и стоманени панели. А интериорът комбинира по итнересен начин тъмно дърво, метални стълби и градска визия.

 

Метални стълби в дома ни

Отвън къщата изглежда с перфектна фасада, която цели пълно уединение и спокойствие зад стените.

Екстериорът на дома е вдъхновен от скандинавския стил в архитектурата и е с изключтелно изчистени линии. Бетонените блокове и стоманените структури са идеално комбинирани и правят всеки дом абсолютно неприкосновен.

Първото нещо, което прави впечатление на всеки посетител в тази къща е бетонната стена, през която е изграден входът на дома. Стената е с дължина 48 метра и височина 5 метра.

Разгледайте и нашите предложения за пресовани скари.

Метални стълби в интериора

 

Прозорците на тази стена са защитени от панели от стомана Кортен и са окачени на фасадата, за да осигурят достаъчно светлина и едновременно с това уединение.

Интересното в тази модерна конструкция е плавният синхрон между интериора и екстериора. Както фасадата, така и във вътрешната част на дома се забелязват урбанистични структури като метални стълби, както и дървена подова настилка и бетонни стени. Всички те са в тон със сивия цвят на мебелите.

За разлика от северния полъх на предната фасада, южната част на дома е в контрастира с отворено пространство, басейн и огромна слънчева градина.

 

Металните стълби в екстравагантен дом

 

Ако и вие мечтаете да имате оригинален дом с градски изглед, вижте нашите предложения за устойчиви и качествени метални конструкции, които могат да намерят приложение във всяка къща.

Остави коментар