Вижте хотела от бъдещето в Абу Даби

Оставен от optymistica 15/11/2016 0 Коментар/и

Метални стълби и обли форми

 

Yas Viceroy Abu Dhabi Hotel се намира на остров Yas в Абу Даби, Обединени Арабски Емирства и  представлява един от най-модерните и впечатляващи сгради в света.

Хотелът се отличава със своята фасада от LED светлини, които превръщат структурата в светлинна феерия през нощта.

 

Светлини и метални стълби

 

Освен възхитителна фасада, сградата на бъдещето е изградена с модерни и устойчиви материали. Бетон, стомана, конструкции като метални стълби и леки панелни елементи са в основата на тази футуристична структура.

Уникалният хотел предлага незаменимо изживяване за всичките си клиенти, благодарение на най-новите технологии и инженерни решения.

 

Конструкции и метални стълби

 

Освен метални конструкции, стъклото е другият отличителен изграждащ елемент на сградата.

 

Басейн и метални стълби

 

Един от нйа-скъпите хотели в света разполага с разнообразие от луксозни удобства за всеки от посетителите си, включително огромен басейн, ресторанти, СПА център и спираща дъха панорамна гледка. Хотелските стаи са снабдени с дистанционно управление на всичко, включително и на завесите.

 

Бели метални стълби и структури

 

Металните стълби в хотела

 

С това архитектурно чудо, Абу Даби за пореден път показа, че е един от световните центрове на модерната футуристична архитектура, която комбинира в себе си грандиозен екстериор, зелени технологии и изтънчен интериорен дизайн.

 

С помощта на рециклируеми конструкции като стомана, метални стълби и  различни видове ламарина, архитектите са сътворили космическа визия и екосъобразно строителство.

Остави коментар