Метални стълби

Метални стълби
Метални стълби и стъкло
Метални стълби - устойчивост и качество

Същност на металните стълбиМеталните стълби са удобно и подходящо решение за всеки един дом или сграда. Те се изработват в различни размери, форми и дизайни, което ги прави изключително гъвкави по отношение на тяхното приложение. Металът придава на стълбите доста по-голяма товароподемност и дълголетие в сравнение с всички останали материали. А иновативните проекти и конструкции на металните стълби осигуряват едновременно практичност и естетика в помещението. Поради тези причини металните стълби стават все по-популярни и желани от редица собственици на съвременни сгради.Метални стълби – вътрешно приложение


Металните стълби са подходящи както за вътрешно, така и за външно приложение. В днешно време те могат да бъдат видени абсолютно навсякъде. От частни къщи и апартаменти до най-различни обществени сгради – училища, библиотеки, читалища, офиси и бизнес сгради и т.н. Вътрешните метални стълби са предпочитани от редица домакини поради тяхната безпроблемна поддръжка. За разлика от дървените например, металните стълби не се повреждат лесно, изключват опасността от гниене и не представляват плячка за различни вредители. Почистването им също така върви доста по-гладко в сравнение с това на стълбите, направени от други материали. В повечето случаи една обикновена кърпа за бърсане ще ви бъде достатъчна, за да се справите с тази задача. При силно замърсяване (кал, стъпки и т.н.), можете да използвате и малко почистващ препарат, за да блеснат металните стълби.


Метални стълби – външно приложение


Когато говорим за външни стълби, които са директно изложени на влиянието на различни природни фактори, отново металът се превръща в най-удобният и подходящ материал за използване. Той е доста устойчив във времето и не се влияе от топлина, влага и други подобни явления. Почистването на външните метални стълби също не изисква чак толкова големи усилия. Ако имате една водоструйка, тя може да ви свърши отлична работа. Металните стълби ще бъдат изчистени от мръсотията и в повечето случаи няма да бъдат нужни никакви допълнителни действия от ваша страна. Само за сравнение, външните дървени стълби изискват доста по-големи грижи в сравнение с металните такива. За тяхното почистване, освен водоструйка, ще ви трябва подходяща четка, както и специален препарат. Да не говорим, че след финалното изплакване е нужен и водоустойчив уплътнител, за да се съхранят здравината и доброто състояние на дървото. Не звучи много добре, нали? Е, външните метални стълби ще ви спестят подобни главоболия и ще ви позволят да съхраните времето и енергията си за други по-важни аспекти от вашето ежедневие.


Видове метални стълби


Металните стълби се разделят на два основни вида. Единият са правите такива, които са и традиционната форма, срещаща се в повечето сгради. От друга страна, спираловидните метални стълби са предвидени за специални случаи. Те се използват, когато наличното пространството е по-малко или пък се търси необичаен и атрактивен естетически ефект. Нека да разгледаме отблизо двете групи метални стълби: 


Външни прави метални стълби
Метални стълби - Закупете сега

Прави метални стълбиПравите метални стълби днес представляват най-популярният и разпространен начин за свързване на етажите в определена сграда. Те са предпочитани, главно заради безопасността и сигурността, които осигуряват на придвижващите се по тях. Можем да кажем, че металните стълби са най-удачната опция за места, където има малки деца и възрастни хора, защото намаляват риска от спъване, падане и други неприятни инциденти. Освен това са доста удобни и комфортни в случай, че по тях трябва да се пренасят тежки предмети. Правите метални стълби се изграждат бързо и лесно. И въпреки факта, че много хора ги считат за прекалено традиционни и дори старомодни, те продължават да бъдат предпочитаната опция за редица домове, офиси и бизнес сгради. Класическият и изчистен вид на правите метални стълби се вписва прекрасно в интериора на всяко едно помещение.


Елегантни спираловидни метални стълби
Метални стълби - Здравина за сигурност

Спираловидни метални стълби


Спираловидните метални стълби също носят своите удобства и предимства за клиента. В кои варианти, именно те са подходящият избор за вас? На първо място, това са случаите, в които помещението е твърде малко и затруднява изграждането на прави метални стълби. Спираловидните такива използват доста по-ефективно разполагаемото пространство, което ги прави перфектни за малки сгради или допълнителни постройки. Този вид метални стълби също така биха могли да бъдат единствената възможна опция за мазета, тесни тавански и други помещения. Друга причина, поради която спираловидните метални стълби са толкова желани, са техните визуални ефекти. Те правят дома по-модерен, стилен и елегантен. А ако се прояви нужната идейност и креативност при създаването на съответния стил и дизайн, вашето помещение със сигурност ще се превърне в един истински шедьовър на изкуството, благодарение на металните стълби.Класически вътрешни метални стълби
Метални стълби - Гаранция на продукта

Метални стълби – основни предимстваИ накрая, ще се опитаме да обобщим в няколко точки основните предимства, които металните стълби носят на вашия дом, офис или друго помещение. Без значение дали става въпрос за прави или спираловидни такива, стълбите, направени от метал, притежават няколко качества, които им дават сериозно преимущество. Нека да видим тези качества:


Устойчивост на металните стълби


Както вече казахме, устойчивостта и дълголетието са главна причина металните стълби да бъдат предпочитаната опция за редица собственици на домове и сгради. Ако изградите стълби от метал, те ще се запазят много по-дълго време в сравнение с тези от дърво или камък например. Металът не е податлив на топлина и влага, не се чупи или изкривява и също така няма как да стане жертва на каквито и да е насекоми.Гъвкавост на металните стълби


Металните стълби ви дават възможност да изпробвате доста разнообразни и иновативни дизайни. Освен традиционните прави метални стълби, можете да си поръчате спираловидни такива, налични в редица оригинални и креативни форми. В този смисъл както най-простите, така и значително сложните дизайни са достъпни за вас благодарение на стълбите, направени от метал. Какъв точно ще изберете, зависи изцяло от характеристиките на дома ви, както и от вашите лични предпочитания.


Бързо и лесно изграждане на металните стълби


Голямата гъвкавост на метала улеснява цялостния процес по изграждане на стълбите. Което означава, че този процес ще приключи сравнително бързо, минимизирайки вашите плащания към съответната фирма или работници.


Безпроблемна поддръжка на металните стълби


Всъщност инсталацията не е единственият аспект на металните стълби, който ще ви спести време и разходи. Както вече споменахме, стълбите, направени от метал, не се нуждаят от някаква специална поддръжка. Поради факта, че почти не се влияят от външни фактори и много трудно се повреждат, лекото почистване е общо взето единствената грижа, която трябва да полагате за тях. Забравете за поддържащи дейности като регулярно боядисване, лакиране или уплътняване. Благодарение на металните стълби те ще бъдат част от вашето минало.


Стилни вътрешни метални стълби
Метални стълби - Качествена изработка

Същност на металните стълби

Метални стълби за вътрешно приложение

Метални стълби за външно приложение

Видове метални стълби

Прави метални стълби

Спираловидни метални стълби

Метални стълби – основни предимства

Устойчивост на металните стълби

Гъвкавост на металните стълби

Бързо и лесно изграждане на металните стълби

Безпроблемна поддръжка на металните стълби

Метални стълби 10 - качество съобразено с цената
Метални стълби 1 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 11 - качество съобразено с цената
Метални стълби 2 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 12 - качество съобразено с цената
Метални стълби 3 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 13 - качество съобразено с цената
Метални стълби 4 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 14 - качество съобразено с цената
Метални стълби 5 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 15 - качество съобразено с цената
Метални стълби 6 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 16 - качество съобразено с цената
Метални стълби 7 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 17 - качество съобразено с цената
Метални стълби 8 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 18 - качество съобразено с цената
Метални стълби 9 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 19 - качество съобразено с цената
Метални стълби 10 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 20 - качество съобразено с цената
Метални стълби 11 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 21 - качество съобразено с цената
Метални стълби 12 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 22 - качество съобразено с цената
Метални стълби 13 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 23 - качество съобразено с цената
Метални стълби 14 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 24 - качество съобразено с цената
Метални стълби 15 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 25 - качество съобразено с цената
Метални стълби 16 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 26 - качество съобразено с цената
Метални стълби 17 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 27 - качество съобразено с цената
Метални стълби 18 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 28 - качество съобразено с цената
Метални стълби 19 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 29 - качество съобразено с цената
Метални стълби 20 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 30 - качество съобразено с цената
Метални стълби 21 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 31 - качество съобразено с цената
Метални стълби 22 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 32 - качество съобразено с цената
Метални стълби 23 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 33 - качество съобразено с цената
Метални стълби 24 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 34 - качество съобразено с цената
Метални стълби 25 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 35 - качество съобразено с цената
Метални стълби 26 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 36 - качество съобразено с цената
Метални стълби 27 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 37 - качество съобразено с цената
Метални стълби 28 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 38 - качество съобразено с цената
Метални стълби 29 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 39 - качество съобразено с цената
Метални стълби 30 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 40 - качество съобразено с цената
Метални стълби 31 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 41 - качество съобразено с цената
Метални стълби 32 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 42 - качество съобразено с цената
Метални стълби 33 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 43 - качество съобразено с цената
Метални стълби 34 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 44 - качество съобразено с цената
Метални стълби 35 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 45 - качество съобразено с цената
Метални стълби 36 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 46 - качество съобразено с цената
Метални стълби 37 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 47 - качество съобразено с цената
Метални стълби 38 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 48 - качество съобразено с цената
Метални стълби 39 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 49 - качество съобразено с цената
Метални стълби 40 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 50 - качество съобразено с цената
Метални стълби 41 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 51 - качество съобразено с цената
Метални стълби 42 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 52 - качество съобразено с цената
Метални стълби 43 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 53 - качество съобразено с цената
Метални стълби 44 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 54 - качество съобразено с цената
Метални стълби 45 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 55 - качество съобразено с цената
Метални стълби 46 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 56 - качество съобразено с цената
Метални стълби 47 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 57 - качество съобразено с цената
Метални стълби 48 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 58 - качество съобразено с цената
Метални стълби 49 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 59 - качество съобразено с цената
Метални стълби 50 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 60 - качество съобразено с цената
Метални стълби 51 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 61 - качество съобразено с цената
Метални стълби 52 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 62 - качество съобразено с цената
Метални стълби 53 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 63 - качество съобразено с цената
Метални стълби 54 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 64 - качество съобразено с цената
Метални стълби 55 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 65 - качество съобразено с цената
Метални стълби 56 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 66 - качество съобразено с цената
Метални стълби 57 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 67 - качество съобразено с цената
Метални стълби 58 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 68 - качество съобразено с цената
Метални стълби 59 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 69 - качество съобразено с цената
Метални стълби 60 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 70 - качество съобразено с цената
Метални стълби 61 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 71 - качество съобразено с цената
Метални стълби 62 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 72 - качество съобразено с цената
Метални стълби 63 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 73 - качество съобразено с цената
Метални стълби 64 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 74 - качество съобразено с цената
Метални стълби 65 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 75 - качество съобразено с цената
Метални стълби 66 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 76 - качество съобразено с цената
Метални стълби 67 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 77 - качество съобразено с цената
Метални стълби 68 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 78 - качество съобразено с цената
Метални стълби 69 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 79 - качество съобразено с цената
Метални стълби 70 - приложение, предимства, цени
Метални стълби 80 - качество съобразено с цената
Метални стълби 71 - приложение, предимства, цени
Показване:
Подреждане по:

Ламарина модел CITY

Черна ламарина с изтеглени отвори против подхлъзване и отвори за оттичане на течности.Цената е за ли..

200.00 лв

Метална стълба

Метална стълба с 5 стъпала. Горещо поцинкована.Размери:Широчина:  1000 ммВисочина: 1000 ммМетал..

230.00 лв

Парапети за метални стълби

Изработваме метални парапети за всички видове стълби. Ако имате специфични изисквания за Вашия парап..

0.00 лв

Прави метални стълби

Изработваме прави метални стълби по индивидуален проект. Стълбите се изработват от стомана или неръж..

0.00 лв

Противопожарни метални стълби

Изграждаме открити противопожарни метални стълби по индивидуален проект. Противопожарните стълб..

0.00 лв

Спираловидни метални стълби

Визуално спираловидните стълби имат няколко предимства в сравнение с обикновените стълби. Пространст..

0.00 лв